Εταιρικό Προφίλ.

Η FINANCIAL PRISM L.T.D. είναι μια εταιρία που ιδρύθηκε από τους :

Αντώνη Παπαροϊδάμη πτυχιούχο Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθήνας.
και τον
Γιάννη Γιακόπουλο πτυχιούχο Τ.Ε.Ι. Λογιστικής Πειραιά.

Η εταιρία δραστηριοποιείται στην παροχή Λογιστικών, Φοροτεχνικών, Οικονομικών και Συμβουλευτικών υπηρεσιών και είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και της Πανελλήνιας Ένωσης φοροτεχνικών επιστημόνων.

Απευθύνεται σε κάθε ιδιώτη, ελεύθερο επαγγελματία και επιχειρηματία, που ενδιαφέρεται για την σωστή λειτουργία και ανάπτυξη της επιχείρησης του οποιασδήποτε μορφής και αντικειμένου.


Στη FINANCIAL PRISM πέρα από την παροχή υπηρεσιών στους τομείς των Λογιστικών - Φοροτεχνικών - οικονομικών, όπου έχουμε πολύχρονη και αναγνωρισμένη εμπειρία, είμαστε σε θέση μέσω εξειδικευμένων συνεργατών με εμπειρία σε άλλους τομείς της επιχειρηματικής δραστηριότητας όπως χρηματοδοτήσεις, ελεγκτική, επιδοτήσεις να προτείνουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας ,τους στόχους και τη στρατηγική σας

Στόχος μας να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές φορολογικό και οικονομικό περιβάλλον για την επιχείρηση σας, ώστε να μπορέσει να αναπτυχθεί απρόσκοπτα. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην κατανόηση των δραστηριοτήτων των πελατών μας, των αγορών μέσα στις οποίες ανταγωνίζονται, των επιχειρηματικών τους σχεδίων και δυνατοτήτων και των θεμάτων που τους απασχολούν. Βασική επιδίωξη μας είναι, να τους συνδράμουμε στην επίτευξη των στρατηγικών τους στόχων δίνοντας τις καλύτερες επιχειρηματικές και οικονομικές συμβουλές.

Βασική μας αρχή είναι ο απόλυτος σεβασμός της εμπιστευτικότητας των στοιχείων των πελατών μας.Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στις ιδιαιτερότητες του κάθε πελάτη στοχεύοντας στη μόνιμη συνεργασία μαζί του, θεωρώντας ότι το δικό του συμφέρων είναι και δικό μας . Υποχρέωσή μας είναι αφού κάθε πελάτης είναι μοναδικός όπως και τα προβλήματα του, να ανταποκριθούμε άμεσα στο θέματα που τον απασχολούν και να δώσουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Οι αμοιβές της εταιρίας μας είναι λογικές και ανταγωνιστικές και εξαρτώνται από την πολυπλοκότητα και τον κύκλο εργασιών της κάθε επιχείρησης που αναλαμβάνει ή της εκάστοτε μεμονωμένης υπόθεσης που καλείται να επιλύσει, με σκοπό την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη.

Η φιλοσοφία μας είναι να αντιλαμβανόμαστε έγκαιρα τη '' συνολική εικόνα'' του πελάτη από την ίδρυση μέχρι την παρακολούθηση και τη στρατηγική για την δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών για τη αύξηση της επιχειρηματικής αξίας.

[ View this pages in English ] [ Στείλτε με email αυτή τη σελίδα ]  [ Εκτύπωση ]
© 2010 FINANCIAL PRISM
DEVELOPMENT: PHASMA CREATIVE